Om ClassicGames & Gammon.Games

Om ClassicGames.se

ClassicGames.se äggs och drivs av Gammon.Games och Douglas Andersson. ClassicGames är för att informera om rätt inköp av schack och backgammon samt hur, var och när kan man spela schack och backgammon live i Europa (se Kalender).

Om Gammon.Games

År 2002 byggdes en liten nätbutik för att tillgodose SBGF-medlemmarnas behov av backgammonspel och andra relaterade prylar till backgammon; gammon.se blir till. Så småningom växte webbutiken och andra traditionella brädspel som schack, go och mahjong, gick med i sortimentet. Beställningarna var många och när behovet av lager och logistik uppstod, bildades om företaget till Gammon.Games och en fysisk butik på Kungsgatan 77 i centrala Stockholm startades.

År 2008 tillförsäkrar företaget 4 begrepp; "snabb leverans", "säker betalning" "perfekt kundservice" och "kvalitetskontrollerad produkt" vilka blir företagets Bibeln och varumärke. Idag, äger Gammon.Games 4 nätbutiker och är en av de största i Europa när det gäller brädspel med fokus på backgammon och schack. Dock, sträcker sig företagets kunder långt utanför Europas gränser, hela vägen till Syd- och Nordamerika i väst samt Japan och Australien i öst.

År 2017 byggdes grossist-nätbutiken gamewholesaler.com för företag, föreningar och organisationer.

Idag är Gammon.Games ett ledande företag för klassiska brädspel och traditionella strategispel. Vårt personliga intresse för dessa spel och det fysiska mötet som sker mellan spelarna är vår drivkraft. Att tävla och möta nya utmaningar medan hjärnan får en rejäl dos av motion och stimulans.

Gammon.Games

Kungsgatan 77

11227 Stockholm

© Copyright Backgammon.Nu